Acabada la 6a edició del Campus d’Estiu de Màgia i Ciència, #cemc21

Abans d’ahir es va acabar la sisena edició del Campus d’Estiu de Màgia i Ciència de la UdG, el #cemc21, que després d’una edició fonamentalment en línia el 2020, aquest any ha tornat a ser presencial encara que amb una limitació d’assistents al 50%.

Aquest any el format del Campus ha variat lleugerament, donat que ha escurçar una mica la seva durada: de 2/4 de 10 a 5 de la tarda, i amb una conducció molt ampla per part del professorat júnior coordinat per en Joan Grèbol, estudiant de Química, ajudat per l’Artur Antúnez, professor de secundària i mag, que ha format part de forma regular de les edicions anteriors i col·labora amb el el projecte de Màgia i Ciència.

També hi han ajudat la Sílvia Simon, com a científica i directora de la C4DUdG (entitat organitzadora), en Fernando Blasco (codirector i professor en línia), en Pep Duran i l’Aythami Soto (màgia química) i en José Ilic, que s’estrenava des de Xile amb una sessió en línia de màgia física.

Donades les circumstàncies relacionades amb la pandèmia de Covid-19, el Campus ha establert les mesures de seguretat que la Universitat de Girona ha especificat per als seus campus generals (PreBAT i Jove Campus de Recerca). Igual que en les altres edicions presencials, els joves participants han gaudit d’incripció de franc, i d’esmorzar, dinar i berenar també de franc.

Moltes gràcies no tan sols a les persones esmentades abans, sinó a la resta de professorat júnior: Carles Alcaide, Pau Corneu, Arnau Guïbes i Judit Ferrer.

Esperem que el 2022 el Campus pugui tornar a ser presencial i sense restriccions de participació!