VII edició del Campus d’Estiu de Màgia i Ciència a Girona, #cemc22, del 27/6 a l’1/7/2022

 

La setena edició del Campus d’Estiu de Màgia i Ciència (#cemc22) tindrà lloc la setmana del 28 de juny a 2 de juliol de 2021, a Girona.  En aquesta edició es recuperarà la presencialitat plena, si les circumstàncies sanitàries són positives.

Començarà doncs dilluns 27 de juny i acabarà divendres 1 de juliol, amb una possible ampliació a dissabte al matí. L’horari serà fonamentalment de matí, amb opció a mitja tarda per dur a terme activitats de consolidació i pràctiques.

En aquest document hi ha l’agenda de la setmana del campus

Les inscripcions (via aquest formulari) són obertes fins al 13 de juny, i es comunicarà a l’avenç l’acceptació, sempre abans del 15 de juny.

cemc22-cartell-amb-cs

L’objectiu d’aquest campus, i la seva descripció àmplia, es troba recollit de forma més àmplia en aquesta entrada del blog. El Campus està finançat parcialment per la FECyT i pel Consell Social de la UdG.

Els destinataris són estudiants d’edats corresponents a 4rt d’ESO, i 1r i 2n de Batxillerat (o de cursos de CFGM i CFGS amb edats semblants). De forma excepcional es podran acceptar participants de 3r curs d’ESO.

El número màxim de places del Campus és de 20, encara que en funció de les circumstàncies aquest número podrà ser superior.

Descarregar el cartell de l’edició 2022

Per a qualsevol dubte, cal enviar un e-mail a cemc at magsci dot eu