Muntatge Rubik de Flor, per Temps de Flors, a Girona de l’11 al 20 de maig de 2018

Dins del projecte de Metacampus d’estiu de màgia i ciència #cemc18, i també vincular a la Metanit de la Recerca 2018, col·laborem amb GMG Arquitectes en un muntatge floral a Temps de Flors de Girona: Rubik de Flor (#rubikdeflor). Es tracta d’un Cub de Rubik gegant desordenat, instal·lat al mirador sobre la Plaça dels Jurats i l’església romànica de Sant Pere de Galligants, on les cinc cares visibles tindran 5×9=45 panells de flors de cadascun dels sis colors del Cub.

201805-rubikdeflor-v1A més, en caps de setmana i hores del dia senyalades, hi serem per ensenyar a resoldre el Cub de Rubik, a resoldre i muntar el Cub de Rubik corresponent a #rubikdeflor, i per comunicar aquest projecte de Màgia i Ciència, en particular el III Campus d’Estiu #cemc18 i les altres activitats, a part de la Nit de la Recerca 2018.

Més encara, dimecres 16 de maig a les 6 de la tarda farem un itinerari màgico-científic per Temps de Flors (o sigui, un itinerari màgico-floral) obert a tothom, on hi farem els habituals jocs dels itineraris màgico-científics, però adaptats a l’exposició floral i a la primavera.

Aquesta participació a Temps de Flors està cofinançada per l’Ajuntament de Girona, pel projecte de la FECyT acabat de concedir, i (esperem) pel Consell Social de la UdG.

Us hi esperem!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s