Aquest any tornarem a ser a FIMAG de Torroella de Montgrí

2018-fimag-cartell

Seguint la tradició dels darrers anys, el nostre projecte serà present a FIMAG de Torroella de Montgrí, la Fira Internacional de Màgia. A diferència d’anys anteriors, ens hem estimat més no dispersar els nostres esforços, i per això no podrem participar al mercat màgic. Tampoc farem el barcamp de màgia, ciència i educació, perquè l’orienta de la Fira ha canviat una mica en general.

Dissabte 2 i diumenge 3 de juny a les 12 farem un itinerari màgic-científic pels carrerons i llocs emblemàtics de Torroella de Montgrí, mostrant les principals característiques científiques i ensenyant una mica de ciència fent servir els nostres jocs habituals. El punt de partida serà el Museu de la Mediterrània

També farem matemàgia de la ciència, amb el show “MateMaxi”, dissabte i diumenge a les 5 i a les 7 de la tarda  (Museu de la Mediterrània).

El nostre projecte va a Torroella de Montgrí a promoure la ciència entre la societat, a mostrar la connexió entre màgia i ciència, i també, és clar, a conèixer millor el món de la màgia. És una fira ideal per ampliar els nostres horitzons.

Aquest any en Fernando Blasco no podrà ser-hi, i el pes el portarà en Miquel Duran, ajudat per en Pau Martinoy, estudiant de les dues primeres edicions del Campus d’Estiu de Màgia i Ciència, i per la Judit Torrent, que a part de fer màgia en fa una altra: ajudar en l’organització i planificació de tot el projecte.

Aquestes activitats formen part del projecte finançat per la FECyT en la seva darrera convocatòria, dins del “Metacampus d’estiu de màgia i ciència”.

Aquest any el nom d’en Miquel Duran figura al cartell de la FIMAG i a la primera pàgina del programa. Anem avançant!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s