Divendres 15 de Maig, la C4DUdG col·laborarà amb un Pickup Idees sobre gamificació de la docència

banner

Divendres 15 de maig la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) de la UdG col.labora en l’organització del Pickup Idees UdG sobre gamificació de la docènica (http://pickupidees.cat). Es tracta d’una jornada organitzada de forma diferent (gamificada!) que permetrà a un centenar de participants endinsar-se en aquesta nova forma d’aprendre.

Del web de la jornada:

La Gamificació és un concepte del que se sent a parlar cada cop més. Però, què és la Gamificació? Com puc aplicar aquest procediment a la docència? Què he de tenir en compte? Hi ha algú que ho estigui aplicant?

La C4D hi col.laborarà, entre d’altres aspectes, amb el liveblogging de la jornada, i també en una activitat sorpresa, a més de l’assistència de bona part dels seus membres.

Aquesta participació forma part d’una de les tasques del projecte finançat per la FECyT “De la Màgia de la Ciència a la Ciència de la Màgia”. Precisament aquest projecte involucra impulsar una app per fer un joc de màgia i ciència, i també innovar en aquest camp fent servir tècniques de gamificació en la interfase entre ciència, màgia i educació.