Participació a la Nit de la Recerca 2021, a Girona

Divendres 24 de setembre tindrà lloc a Catalunya la Nit de la Recerca, i a Girona en particular hi haurà la tradicional activitat al pati de la Casa de Cultura.

A partir de les 5 de la tarda, i al llarg de 3 hores, hi haurà diversos tallers i també hi haurà una actuació d’en Dani Jiménez amb el seu espectacular show de ciència divertida.

El nostre equip de Màgia i Ciència organitzarà un dels tallers d’aquest esdeveniment, i també s’encarregarà d’animar-lo. A més, col·labora en la pròpia organització de tot plegat, especialment en la comunicació i promoció a les xarxes socials, en el marc de l’Escola de Divulgació de la Càtedra de Cultura Científica i Comuniació Digital de la Universitat de Girona.

En Joan Grèbol i en Carles Alcaide s’encarregaran de coordinar la comunicació social de la nit de la recerca i de l’elaboració de materials promocionals.

Però la participació del nostre projecte no s’acabarà aquí: dimarts 21 hi haurà una taula rodona en línia amb totes les persones que participin als tallers de divendres, dimecres 22 en Joan i en Carles conversaran en directa i mostraran exemples de com muntar un pla de comunicació d’un esdeveniment com aquest, i com elaborar els materials adients. En tercer lloc, dijous 23 hi haurà una sessió de nanoECME, una píndola de màgia i ciència a càrrec de l’equip de joves divulgadors i mags-científics.

La Nit de la Recerca a Girona té una ampla varietat d’activitats, però com es pot veure, aquest projecte procura continuar molt actiu i contribuir a l’èxit de la Nit.

Us esperem a totes aquestes activitats, que anirem difonent al llarg de tota la setmana!