El #cemc20, en obert

Donada l’actual situació de desescalada de la pandèmia de Covid-19 i les restriccions a la presència d’estudiants i professorat al campus de la UdG, el #cemc20 s’ha hagut de tornar totalment en línia.

Això ha fet reconfigurar l’horari, en dues sessions des de dilluns 29 de juny fins a divendres 3 de juliol:

  • De 10:00 a 11:30
  • De 12:00 a 13:30

Per facilitar que s’hi pugui participar, les sessions es faran amb Google Meet. Per demanar d’assistir a la primera, dilluns 29 de juny a les 10 del matí, cal demanar-ho fent servir el formulari https://forms.gle/ZJgPuiBuQyoi4yVN9. Aquesta sessió contrindrà jocs de màgia i ciència, explicacions, pràctiques i també s’hi proporcionarà documentació.

La segona sessió, de 12 a 2/4 de 2, tindrà el format de jocs-espectacle, i serà retransmesa via youtube.

Us hi esperem!