Dimarts començarà la IV edició del Campus d’Estiu de Màgia i Ciència, #cemc19

Tot està preparat perquè dimarts vinent comenci a rutllar la IV edició del Campus d’estiu de Màgia i Ciència. De fet, dijous l’equip organitzador ens vam trobar per tancar els darrers detalls.
A tothom, l’esperem dimarts a les 9 del matí davant de l’edifici principal de la Facultat de Ciències de la Universitat de Girona, al cantó del camp de futbol del Girona FC. A les 6 de la tarda s’acabarà cada jornada (excepte l’opcional de dissabte, que serà només de matí, i la de divendres, que degut a la cloenda acabarà més enllà de les 7).
El programa del Campus es va actualitzant amb els darrers canvis. Aquest any també inclou una jornada al matí de dissabte 29 de juny, perquè dilluns 24 és festa a Catalunya.
Els estudiants tindran accés a la WiFi de la UdG, i tindran samarretes i material màgic: cartes, cordes, etc.
cemc19-samarretes
Aquest Campus no és cap curset de màgia, ni tampoc cap trobada de ciència: és una activitat intensa transdisciplinar que aplega joves de quatre cursos diferents. Per a l’equip organitzador, tots els estudiants són iguals, i es promouran els valors de la Universitat de Girona, començant pel respecte i la tolerància.

Aquesta any tenim la sort de comptar amb tres professors convidats mags (Marc Sàbat, Jose Antonio González i Ignasi Stigman) que ensenyaran diversos aspectes d’aquesta disciplina. També comptarem amb dos professors científics de la UdG (Josep Duran i Sílvia Simon), i dos professors de fora la UdG que ens acompanyaran tota la setmana (Artur Antúnez i Jordi Duran). I finalment, dos exestudiants del Campus, ara ja estudiants de Ciències a la UdG, seran Professors Júnior: en Pau Corney i en Joan Grèbol.
Aquesta edició no podrà comptar amb la presència d’en Fernando Blasco, un dels pares i impulsors de la idea del Campus d’Estiu, però en Fernando contactarà un dia amb vosaltres de forma remota, ja que és el director científic del Campus.
Els detalls organitzatius els portarà la Judit Torrent com a coordinadora del Campus, i en Miquel Duran en serà el Director, sempre al seu cantó i de tot l’equip organitzador.
A les aules del Campus mirarem que sempre hi hagi aigua i fruita. Hi haurà entrepans a mig matí i mitja tarda, i per descomptat es dinarà al menjador de la Facultat de Ciències. Gràcies als ajuts rebuts, tot és de franc. Dimecres i divendres els participants es trobaran a l’hora de dinar els joves participants al Campus PREBAT de la UdG.
Les fotos, videos i notícies s’aniran publicant (amb hashtag #cemc19) al compte oficial del projecte de Màgia i Ciència @magsci de twitter i @magsci.eu d’Instagram, i també amb els diferents perfils personals de l’equip organitzador. De fet, podeu buscar a les xarxes socials notícies, fotos i videos d’anys anteriors, amb els hashtags #cemc16, #cemc17 i #cemc18.
Per a aquesta edició, hem rebut el finançament del Consell Social de la UdG i està previst que hi ens ajudi també la FECyT. Més encara, hem rebut la col·laboració de Fournier i de la botiga Zeppelin de Girona. Moltes gràcies a totes aquestes institucions i empreses.
2019-logo-fecyt
logo-csocial-udgFOURNIER-JUGUEMOS JUNTOS.jpg zeppelin-un-mon-de-jocs-logo-1494869126.jpg.png