Gala Màgica Científica, dissabte 25/4/2015 a les 7 de la tarda, a l’EspaiCaixa

galamagsci-4

Divendres 24 comença a Girona la I Trobada de Ciència, Màgia i Educació. En el marc d’aquesta trobada, i amb la col.laboració amb alguns dels mags assistents, hem muntat una Gala Màgica-Científica a l’EspaiCaixa, de 7 a 1/4 de 9 de la tarda, dissabte 25.

L’assistència a la Gala és de franc fins al límit d’aforamnet, i per això és convenient reservar entrada fent servir el servei online Eventbrite que hem establert: http://www.eventbrite.com/e/gala-de-magia-i-ciencia-tickets-16694413440

La Gala, que comptarà amb mitja dotzena de mags-científics, serà presentada pels organitzadors de la trobada #ecme15, Miquel Duran i Fernando Blasco (@miquelduran i @fblascoxyz), que són també els impulsors de l’espectacle de màgia i ciència “La Màgia de la Taula Periòdica”, del qual en faran petitses pinzellades entre actuació i actuació.

Es tracta d’una sessió de màgia que abordarà jocs relacionats amb la ciència, i que serà molt participativa i plena d’humor. L’EspaiCaixa compta amb un auditori adient per a aquest tipus d’espectacles participatius

.lamtp-va-4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s