VI edició del Campus d’Estiu de Màgia i Ciència a Girona, #cemc21, del 28/6 al 2/7/21

cemc20-logo-senzill

La sisena edició del Campus d’Estiu de Màgia i Ciència (#cemc21) tindrà lloc la setmana del 28 de juny a 2 de juliol de 2021, a Girona. Donades les circumstàncies que encara hi ha de la pandèmia de #covid19, tindrà un format híbrid, que combinarà la presencialitat (en allò que es pugui) amb la no presencialitat.

Començarà doncs dilluns 28 de juny i acabarà divendres 2 de juliol, amb una possible ampliació a dissabte al matí. L’horari serà fonamentalment de matí, amb opció a mitja tarda per dur a terme activitats de consolidació i pràctiques.

Les inscripcions (via aquest formulari) són obertes fins al 23 de juny, i es comunicarà a l’avenç l’acceptació, sempre abans del 26 de juny.cemc21-cartell

L’objectiu d’aquest campus, i la seva descripció àmplia, es troba recollit de forma més àmplia en aquest document. El Campus està finançat parcialment per la FECyT i pel Consell Social de la UdG.

Els destinataris són estudiants d’edats corresponents a 4rt d’ESO, i 1r i 2n de Batxillerat (o de cursos de CFGM i CFGS amb edats semblants). De forma excepcional es podran acceptar participants de 3r curs d’ESO.

El número màxim de places del Campus és de 20, encara que donades les circumstàncies especials d’aquesta sisena edició, aquest número podrà ser superior.

Descarregar el cartell de l’edició 2021

Per a qualsevol dubte, cal enviar un e-mail a cemc at magsci dot eu